in

Stiže Viber poruka na koju morate da odgovorite

Stigli su novi Korisnički uslovi i pravilnik o privatnosti Viber aplikacije i Rakuten Viber zahteva odgovor. Ako koristite Viber aplikaciju, a velike su šanse za to prema našoj poslednjoj priči, onda ćete uskoro dobiti poruku od Viber time – moguće je da je već i stigla.

Foto: Shutterstock

Viber aplikacija ima nove Korisničke uslove i pravilnik o privatnosti, koje morate da prihvatite, ako želite da nastavite da koristite Viber aplikaciju.

Poruka je kao i svaka druga Viber poruka, samo što sadrži link ka 35 tačaka novog Pravilnika, koje možete da čitate, mada i ne morate, jer mi to upravo činimo za vas.

Ipak, bez obzira na to šta u tih 35 tačaka piše svi to moramo da prihvatimo, ako želimo da nastavimo da koristimo Viber aplikaciju (kad kliknete na link u poruci otvoriće vam se novi Pravilnik!).

Zbog toga u okviru poruke imamo i veliko Prihvatam dugme, kojim ćemo potvrditi da se slažemo sa novim Pravilnikom i svime ostalim – klik na dugme i Viber će vas nakon nekoliko sekundi vratiti na početnu stranu sa konverzacijama.

Foto: Shutterstock

Nažalost, ne znamo koliko vremena je ostavljeno za prihvatanje novog Pravilnika, ali je sigurno da će u nekom trenutku svima, koji ga ne prihvate aplikacija zaključati korišćenje.

Ovo je uobičajena praksa svih aplikacija, tako da ne bi trebalo da vas previše brine, jer kao što smo vam rekli – sve što tamo pište moramo da prihvatimo, ako želimo da koristimo Viber i dalje.

Viber je poslednji put menjao Pravilnik sredinom 2018. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0