in

Nova opcija na Instagramu koja će mnogima olakšati život

Iako brojne aplikacije za dopisivanje već duže vreme imaju opciju slanja i primanja poruka na svim uređajima, poruke na Instagram aplikaciji korisnici za sad mogu da šalju samo preko telefona. Izgleda da će nova opcija na Instagramu uskoro biti sprovedena u delo.

Foto: Shutterstock

Izvršni direktor Instagrama, Adam Moseri, najavio je da će se to uskoro promeniti. 

Instagram već neko vreme testira ovu opciju, a sad su počeli da je uvode. Za sad je dostupna manjem broju korisnika, ali je Moseri naveo da se nada kako će, nakon testnog perioda tokom kojeg će se uveriti da sve radi kako treba, postati dostupna svima.  

Web verzija trebala bi da ima jednake opcije kao i ona na telefonu. Korisnici će moći da odgovaraju na poruke, započinju nove razgovore (individualne i grupne), a poruke će se moći da “lajkuju” i u njima će moći da se dele fotografije sa računara.

Ako korisnici na svom računaru odaberu tu opciju, o pristiglim porukama će im dolaziti i notifikacija. Ova opcija bi mogla znatno da olakša život poslovnim korisnicima i influenserima koji sa svojom publikom često komuniciraju putem privatnih poruka.

Inače, Instagram opciju direktnih poruka i web verziju ima još od 2013. pa mnogima nije jasno zašto im je trebalo toliko dugo da to povežu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments