in

10 znakova da vam je dečko ujedno i najbolji prijatelj

Javnost obožava slavne parove poput Krisi Tajgen i Džona Ledženda ili Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli baš zbog njihovog izrazito prijateljskog odnosa. Ovo su 10 znakova da vam je dečko najbolji prijatelj!

Foto: Shutterstock

Kada vam je dečko ili muž ujedno i najbolji prijatelj, straha od prekida gotovo da i nema, a ovih deset znakova otkrivaju da ste i vi baš u takvoj vezi:

1. Prvo ste bili prijatelji

Za sve dobre stvari treba vremena pa tako i da se prijateljstvo pretvori u ljubav. Jednom kada ste shvatili kako između vas postoji nešto više od prijateljstva, preskočili ste sav stres koji donosi prvi sastanak i trud da se predstavite u što boljem svetlu jer ste do tada već znali baš sve jedno o drugom. 

2. Nasmejavate jedno drugo do suza

U vašoj vezi nisu bitni samo osećaji koje imate jedno prema drugom, kao ni koliko je dobar seks. Kada ste sami, ali i u društvu, jedno drugo znate da nasmejete do suza, a pogotovo dok se prisećate avantura iz vremena dok ste još bili prijatelji. 

3. Uvek vas želi blizu sebe

Nije bitno radi li se o muškom druženju ili putovanju s prijateljima, on želi da ste i vi uvek uz njega. Što je vama i potpuno normalno. Čak mu ni prijatelji ne prigovaraju zbog toga što vas svuda vodi sa sobom jer i vas doživljavaju kao deo ekipe. Zapravo, oni vas vide kao prijateljicu, s kojom on usput ima seks, što je kompliment.

Foto: Shutterstock

4. Uvek znate o čemu razmišlja

Ok, ne kažemo da mu bukvalno čitate misli, ali uvek znate kako se u tom trenutku oseća, a ponekad zaista pročitate ono što on upravo misli.

5. Video vas je u najgorim izdanjima

Baš kao što delite i sve lepe trenutke, s njim ste proživeli i one “najmračnije” ili kako god želite da ih zovete. Prijateljske i porodične drame, loš dan na poslu, PMS… Bio je uz vas u svim najgorim trenucima i video vaša najgora izdanja pa vam pomogao da sve prebrodite mnogo lakše. 

6. Možete provesti dan zajedno ne radeći baš ništa

Možda niste oboje tip ljudi koji voli u slobodno vreme da lenčari i provedu ga na kauču, no čak i u takvim danima uživate jer ste zajedno. Ne trebate uvek da budete aktivni kako bi vam bilo zabavno, vi se zabavljate i samo dok ste jedno uz drugo. 

7. Drugi vas parovi malčice mrze

Možda vam to ne priznaju u lice, ali ljubomora se oseti u vazduhu. Zbog vaše hemije drugi se parovi osećaju dosadno, ali što im možete kada nisu najbolji prijatelji.

Foto: Shutterstock

8. Ne trebate odmor jedno od drugog

To ne znači da baš sve radite zajedno jer svakome je potrebno malo vremena za samog sebe i aktivnosti kojima voli da se bavi, ali sve što možete raditi zajedno uvek vam je zabavnije.

9. Veruje vam u potpunosti

Ne samo da vam veruje kako ga nećete prevariti ili povrediti nego vam govori i svoje najdublje tajne, koje nije otkrio nikome drugome jer ipak ste mu vi najbolja prijateljica.

10. Vaša veza se nije promenila od početka

I dalje ste ludo zaljubljeni jedno u drugo kao i kad ste počeli da se zabavljate, a taj osećaj verovatno nikad neće popustiti. Takozvana faza medenog meseca vama traje zauvek. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0