in

Sledeći mesec biće posebno uzbudljiv za tri horoskopska znaka

Nakon teškog razdoblja kroz koje su prošla tri horoskopska znaka, čeka ih napredak u sezoni Vodolije, koja je počela od juče, 21. januara. Sezona Jarčeva se završila i sada nastupa sezona Vodolija, koja će doneti puno uzbudljivih stvari horoskopskim znakovima.

Foto: Shutterstock

Sledeći mesec biće posebno turbulentan za tri horoskopska znaka, koji će osetiti mnoge dobrobiti u sledeće četiri sedmice, piše Elite Daily.

Blizanci

Sezona Jarca nije bila savršena za vas jer je tokom nje do izražaja došla vaša osma kuća transformacije, predaje i svega onoga što ste pokušavali da sakrijete. Sada je vreme za putovanje koje će vam izmeniti život. Neće biti lako, ali će biti donekle zabavno.

Sunce će protresti vašu egzotičnu devetu kuću edukacije, putovanja, učenja i vere i dobićete drugu šansu ne samo za dostizanje ličnih ciljeva, nego i za disanje punim plućima. Otvorite svoj um i svoje srce, i sve će doći na svoje.

Foto: Shutterstock

Vaga

Izašli ste iz crne rupe nakon višemesečnog mučenja. Stvari kod kuće bile su komplikovane, ali dobre vesti su da ste iz svega izašli puno jači i otporniji. Svemir vas je izazvao kako biste evoluirali i postali bolja verzija sebe.

Sada će Sunce zaći u vašu petu kuću zabave, ljubavi, kreativnosti, dece i romanse, i jako brzo ćete se vratiti u staru harmoniju.

Foto: Shutterstock

Vodolija

Tokom sezone Jarca, Sunce je lebdelo nad vašom 12. kućom, kućom završetaka, zaključka, karme i spiritualnosti. To je bio trenutak kada ste usnuli, da biste se probudili ponovo rođeni.

U poslednjih nekoliko meseci imali ste teške trenutke, ali Saturn i Pluton sada vam pomažu da se pročistite od onoga što vam više ne treba. Ono čemu se najjače opirete zapravo je ono što će vas najviše iskušavati. Obratite pažnju na znakove. Radujte se povratku Sunca jer ono je ovde da vam da energiju i revitalizira vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0