in

Koji bi posao po horoskopskom znaku trebali da radite

Kako pronaći svoju strast i pretvoriti je u posao iz snova? Horoskop vam može pomoći da vidite kako ste dizajnirani za posao? Evo kako pronaći strast i videti koja vam je karijera ili posao po horoskopskom znaku najbolji.

Foto: Shutterstock

Traženje posla je naporan posao. Uz čitav svet različitih prilika za posao, nije baš uvek lako pronaći najbolje za sebe. Možda ćete ići na fakultet i želite da pronađete smer pre nego što uronite u poslovne vode…

Ovan

Ovnovi – vi ne želite posao za stolom. Imate puno strastvene energije koja bi se izgubila sedeći iza stola. Imate prirodnu sposobnost vođenja, premda možete biti pomalo impulsivni. Najbolje vam odgovaraju poslovi koji zahtevaju malo snage i vođstva.

Bili bi dobar policajac. Ako niste superatletski tip, posao koji omogućava kretanje, raznolikost i putovanje s mogućnošću visokih pozicija idealan je za vas.

Bik

Biku treba stabilnost i rutinu. Dobri ste u tome da možete tačno predvideti šta se događa i kada možete imati plan A, B i C. Poslovi u kancelariji odgovaraju vašoj brzini – ili nešto što uključuje vaše oko za preciznu kreativnost. Posao poput dizajnera interijera ima kombinaciju kreativnosti i predvidivosti koja bi vam lepo odgovarala.

Blizanci

Sviđa vam se da u potpunosti možete kontrolisati svoj život i biti u mogućnosti da radite s njim sve što želite. Imate puno energije, a možete biti i vrlo vešti s rečima. Novinarstvo i poezija mogli bi dobro da vam odgovaraju.

Samozapošljavanje, generalno, ideja je koja bi mogla da vam omogući kreativno izražavanje, a istovremeno možete biti i svoj šef.

Rak

Rak je empatičan i emotivan i uspeva da pomogne drugima. I dalje zadržavate neke od vodenih karakteristika, tako da bi pravo i medicina mogli biti previše neugodni za vas. Za vas bi bilo odlično da predajete u školi ili na fakultetu.

Volite da vidite tuđe zadovoljstvo zbog pomoći koju ste im pružili, a posmatranje male dece kako odrastaju u inteligentne odrasle osobe je idealno za vas.

Foto: Shutterstock

Lav

Uspevate u središtu pozornosti i neki od najboljih poslova za vas su pravo i politika. Ti poslovi mogu biti vrlo stresni, ali omogućuju vam da budete pod okom javnosti. Slava pop-kulture takođe bi vam dobro odgovarala – npr. ako možete postati Insta-slavni.

Devica

Analitički um Device jako je prikladan za finansije, istraživanje i pokretanje novih poslova. Vaš detaljno orijentisani um znači da se dobro fokusirate na svoj rad, a ne na mišljenja drugih. Takođe nije nužno da morate biti vođa grupe, ali vrlo dobro možete izvršavati projekte u manjem opsegu.

Vaga

Vaga je najprikladnija za pravna područja. U svojim se svakodnevnim događajima uveliko se oslanjate na ravnotežu, pravdu i istinu. Vešti ste s rečima. Sjajan ste član tima, ali istovremeno sami radite vrlo dobro. Imate nešto sofisticirano što vas prati u svemu što radite.

Škorpija

Škorpije su lepe i dramatične duše. Ne prihvate kritiku, ali volite da budete centar svega kad je reč o reputaciji. Dobro bi se snašli u centru pažnje. Promoteri, marketing i Holivud bili bi dobri za vašu glasnu i “otkopčanu” ličnost.

Foto: Shutterstock

Strelac

Imate beskrajnu količinu energije. Ono što vas razlikuje od Lava jeste to što ne nastojite da budete u centru pažnje. U životu su vam potrebne kreativnost i fleksibilnost. Pilot, stjuardesa, novinar, pa čak i kaskader mogli bi da budu zabavni i jedinstveni poslovi koji će ispuniti vaš osećaj za avanturu.

Jarac

Idealni ste za poslovni svet. Imate odličan osećaj za vođstvo i stav bez gluposti – što je upravo ono što mnoge kompanije trebaju. Uspevate samostalno i kao neposredni član tima. Prikladni ste za menadžerske pozicije u velikim firmama. Odlično ćete se uklopiti u stresno okruženje.

Vodolija

Vaša je priroda da propitujete i gurate granice tipičnog životnog plana. Ali, budući da društvo smatra kako vam je novac potreban deo života, neprofitni rad i tehnološka industrija su dobri za tebe. Oni pozivaju na inovaciju i društveni aktivizam koji udovoljava vašim urođenim potrebama Vodolije.

Riba

Vi ste verovatno najempatičniji od svih znakova. Verovatno ste već prirodni terapeut svoje grupe prijatelja. Vaš uvid u ljudski um i duboko razumevanje emocija čine vas savršenom za proučavanje psihologije na bilo kom nivou – bilo da se radi o savetniku, terapeutu, psihologu ili psihijatru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments