in

Petogodišnja Ruskinja godišnje zarađuje basnoslovne sume!

Anastasija Radzinskaja je petogodišnja Ruskinja i treća jutjuberka po plaćenosti, koja od svojih kanala godišnje zarađuje više od 18 miliona dolara.

Foto: YouTube/printscreen

Svoje prve korake na ovoj popularnoj platformi napravila je pre nešto više od godinu dana, kada se s roditeljima iz Rusije preselila na Floridu.

Kako bi svojim prijateljima i porodici mogla da dočara novi život, ali i zdravstveni oporavak Anastasije, porodica je počela da snima video-sadržaje.

Naime, Anastasija Radzinskaja, poznatija pod imenom Nastja, rođena je sa cerebralnom paralizom. Tamošnji doktori prognozirali su da devojčica zbog teške bolesti nikada neće govoriti, ali su se u tome i te kako prevarili.

Danas ova petogodišnja Ruskinja govori čak tri jezika – ruski, engleski i španski, a svoje govorničke veštine, ali i porodične radosti, svakodnevno deli preko čak šest Jutjub kanala sa gotovo 107 miliona pretplatnika. Upravo zbog tog fenomena brojni stručnjaci iz ovog polja nazivaju je i najbrže rastućom svetskom video-kreatorkom.

Većina sadržaja kreirana je u saradnji s roditeljima, tačnije s ocem, a njen najveći hit bila je poseta zoološkom vrtu iz 2018. godine, video koji je pregledan više od 767 miliona puta.

Nakon sada već digitalnog uspeha, devojčica planira da lansira i svoju liniju dečjih igračaka, mobilnu igru i knjigu koja bi u javnost trebalo da izađe već ove godine.

Inače, vodeće mesto najplaćenijeg jutjubera i dalje drži osmogodišnji Rajan Kadži svojim kanalom “Ryan’s World”. Njegova godišnja zarada penje se do vrtoglavih 26 miliona dolara, a prati ga više od 22 miliona ljudi širom sveta.

Na drugo mesto liste magazin “Forbs” smestio je kanal “Dude Perfect”, koji vode 30-godišnji prijatelji Kobi Koton, Kori Koton, Garet Hilbert, Kodi Džons i Tajler Tons, koji godišnje zarade oko 20 miliona dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0