in

Momak zaprosio devojku na do sad neviđen način

Momak po imenu Li Lohler je pronašao originalan način da zaprosi svoju devojku Stati, s kojom je u vezi još od srednje škole. Evo kako je ovaj momak zaprosio devojku na do sad neviđen način.

Foto: YouTube/printscreen

On ju je pozvao na privatnu bioskopsku projekciju zajedno sa njihovim prijateljima, a film koji su gledali je bio Diznijev crtani Uspavana lepotica iz 1959.

Pred sam kraj ovog animiranog remek-dela, međutim, Stati je primetila da nešto nije u redu. Naime, glavni likovi, princeza Aurora i princ Filip, više nisu ličili na sebe, ali je ipak bilo nešto poznato u vezi sa njima; kao da su to bili ona i Li.

U ključnoj sceni, Filip/Li je Aurori/Stati pokazao verenički prsten, koji je istog trenutka magično pao u ruke Lija. On se spustio na jedno koleno i zaprosio Stati, koja je bila totalno šokirana i nije mogla da veruje šta joj se događa. Naravno, pristala je da se uda za Lija, na oduševljenje svih prisutnih.

Li Lohler je došao na ovu genijalnu ideju kada je saznao da je Uspavana lepotica omiljeni film njegove ljubavi. Budući da nije imao iskustva u animaciji, on je angažovao Kejlu Kumbs da napravi novu scenu sa njim i Stati, koja se po stilu neće razlikovati od ostatka crtanog.

Trebalo im je šest meseci da završe posao, ali kao što možete da vidite u klipu iznad, rezultati su savršeni.

Na snimku ove spektakularne prosidbe videćete datu scenu iz crtanog, ali i reakciju buduće mlade, koja otkriva njenu zbunjenost onim što gleda na platnu, a kasnije i veliki šok kada sazna šta je posredi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments