in

Тоталан распад система у Новом Пазару, гурају оболеле по два пацијента у један кревет! (видео)

„Што сте пустили пацијенте са ходника, Расиме? Има ли неко да то каже? Да отвори уста? Где су пацијенти са ходника јутрос? Лончар, губи се бре! Где су људи од јуче? Због чега стављају по два пацијента у исти кревет? Велика је катастрофа направљена за пар дана!“

Ово је вапај свих грађана да сазнају шта се дешава са њиховим члановима породица и суграђанима, као и под којим околностима је на десетине људи, како се тврди у Новом Пазару, изгубило живот од короне за само неколико дана.

У исто време, сцена из Новог Пазара представља наличје фингиране слике коју су запослени у Општој болници желели да постигну терањем пацијената из болнице и ходника кућама, како би ситуација изгледала што мање драматична приликом посете премијерке Ане Брнабић и министра здравља Златибора Лончара.

Министар Расим Љајић је на њихово питање „где су пацијенти“ рекао да се ради о премештању на друга одељења.

– Пребацују све сад на Интерно. Сад празнимо Интерно, са којег људи иду у бању, а они прелазе на Интерно – рекао је Љајић.

Међутим, снимци у којима се људи пакују да напусте болницу су већ вирални на интернету.

На једном од снимака се јасно види где Љајић моли грађане да престану да праве буку и скандирају, показујући руком у правцу у ком су Ана Брнабић и Златибор Лончар.

Једна грађанка је питала за разлог ћутања надлежних на питања која у овом моменту муче грађане.

– Зовем на телефон. Неће да нам кажи истину. Због чега стављају по два пацијента у исти кревет?

Поставља се и питање какву ситуацију могу да очекују грађани Новог Пазара и околних места у наредним данима и недељама, ако су пацијенти из епицентра заразе враћени својим кућама.

Директно.рс

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0