in

OVO NIJE BILO U LAJVU! Haos nakon TUČE, Edis se IZLANUO – imaju sklopljen DOGOVOR! Izveo Draganu i rekao… ŠOK I NEVERICA!

Veliki haos desio se ovog popodneva u rijalitiju “Zadruga 3” kada su se zbog Dragane Mitar pobili Vladimir Tomović i Edis Fetić.

Dok se obezbeđenje i pojedini zadrugari nakon incidenta smirivali Tomovića koji je govorio kako je Edo stiskao Draganu za ruku (a zapravo je, ispostavilo se kasnije, hteo da je poljubi i da ona pred svima prizna da su u vezi), Gospodin Torta je izveo Mitrovu napolje. Oni su se osamili u dvorištu, a Fetić je zahtevao od bivše “modelsice” da prizna pred svima da su njih dvoje u vezi. Te scene nisu emitovane u prenosu jer su bile reklame, a čini se da su njih dvoje priznali da je postoji dogovor pre ulaska.

– Htela sam samo da ispričam priču i onda bih rekla! Šta ti je? Ti si oženjen čovek, neću ništa da kažem dok se ne izjasniš – započela je Dragana, a Edis ju je odmah prekinuo:

– Ti si moja devojka! Ja sam tvoj čovek! Sad priznaj pred svima, ja sam tvoj čovek! Zagrli me i poljubi me sad!

– Neću da me osuđuje narod – ponavljala je Dragana.

– Izlazim sad – odgovorio je Edis, a ona mu je poručila da se to neće tako odigrati.

– Poljubi me sad i odmah – nastavljao je Fetić.

– A, što smo onda ušli? Pusti me prvo da ispričam priču – završila je Mitrova, a nakon što je Fetić rekao “hajde važi”, oni su se vratili u Belu kuću.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments