in

Popularni holivudski glumci koji su veliki prijatelji

Često se piše o suparništvu u glumačkom svetu. O svađama na snimanjima kao i netrpeljivosti koja otežava rad. Retko koji medij piše o dobrim i kolegijalnim odnosima među zvezdama. Ovo su popularni holivudski glumci koji su veliki prijatelji.

Foto: Shutterstock

Postoje određena TV i filmska ostvarenja koja su zbližila određene glumce u tolikoj meri da su ostali prijatelji mnogo godina nakon zajedničkog glumačkog projekta.

Bright Side vam predstavlja poznate glumce i glumice koji su prijatelji u pravom životu.

Kortni Koks i Dženifer Aniston

Nakon što su zajedno delile ekran u seriji “Prijatelji”, Kortni i Dženifer postale su prijateljice u pravom životu. One nisu prijateljice koje popiju kafu s vremena na vreme, već su jako bliske i to skoro 20 godina. Džen je kuma Koko, ćerki čuvene Monike Geler.

Penelope Kruz i Salma Hajek

Ove dve lepotice glumile su partnerke koje postaju prijateljice u filmu “Bandidas”. U pravom su životu prijateljice više od 20 godina. Penelope je jednom prilikom izjavila da su, dok nisu imale decu, jedna drugu zvale “jaje” jer su puno spavale, baš kao jaja u gnezdu.

Met Dejmon i Ben Aflek

Ova dva glumca glumili su prijatelje filmu “Good Will Hunting” i onda su zajedno glumili u “Dogmi”. U privatnom životu ova su dva glumca prijatelji više od 35 godina.

“Odrasli smo zajedno. Obojica smo bili zaljubljeni u iste stvari, glumu i stvaranje filmova. Smatram da nas je uzajamna opsesija filmom zauvek povezala”, tvrdi Met.

Kameron Dijaz i Dru Barimor

Neki ljudi misle da su se ove dve glumice upoznale na snimanju filma “Čarlijevi anđeli”, ali to nije bio slučaj. Njih dve su se upoznale u jednom kafiću nekoliko meseci pre snimanja. Dru smatra da je Kameron najlojalnija prijateljica koju ima.

Džejms Franko i Set Rogen

Postali su prijatelji početkom 2000-tih dok su glumili u seriji “Freaks and Geeks”. Kasnije su zajedno radili na još nekoliko projekata. U svoje slobodno vreme šale se na račun drugih poznatih osoba poput Kim Kardašijan.

Bred Pit i Džorž Kluni

Ova dva glumca A liste postali su prijatelji tokom snimanja “Okeanovih jedanaest”. Pit i Kluni jako su brzo shvatili da imaju identičan smisao za humor.

Njihovo prijateljstvo mogla je da okonča Anđelina Džoli koja je imala otvoren neprijateljski stav prema Klunijevoj ženi Amal. Bred je sada slobodan i može da viđa Klunijeve kad god to poželi.

Ešli Tizdejl i Vansesa Hadžins

Ove dve devojke upoznale su se na snimanju film “High School Musical” i odmah su postale prijateljice. Zajedno su letovale, podržavale jedna drugu, čak su se istetovirale kod istog tatu majstora. Naravno, Vanesa je bila kuma na Ešlinom venčanju.

Tobi Megvajer i Leonardo Dikaprio

Tobi i Leonardo su se upoznali na audiciji u kasnim 80-tim i odmah su postali prijatelji. Više puta su delili ekran, njihova najbolja saradnja bila je u filmu “Veliki Getsbi”. Ova su se dva prijatelja zavetovala da će pomoći jedan drugom pri dobijanju uloga.

Tom Hidleston i Kris Hemsvort

Tom i Kris su se upoznali na snimanju filma “Thor”. Tom je trebalo da glumi Tora, ali na kraju je Kris dobio ulogu. Ovaj slučaj nije sprečio glumce da postanu prijatelji koji se druže nakon posla.

“Dok smo na Islandu snimali drugi deo filma, Kris i ja smo živeli u maloj kući pored vulkana. Spremali smo ukusna jela, razgovarali smo celu noć i pili smo vino. Bilo je apsolutno zabavno”, istakao je Tom.

Sandra Bulok i Rajan Rejnolds

Rajan misli da je film “The Proposal” u kojem scene deli sa Sandrom postao popularan samo zbog njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

“Znamo se dugi niz godina, snimanje filma s njom je kao snimanje s članom porodice”, istakao je Rajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments