in

5 stvari koje niste znali o Sofiji Vergari

Kada se pomene ime Sofije Vergare odmah nam se pred očima stvori lik predivne tamnopute latino dive. Ali kao što to obično biva, ni njeni počeci u svetu glume nisu bili laki. Teško je i zamisliti da su agenti nekada okretali glavu od nje. I postoji još nekoliko zanimljivosti koje niste znali o njoj.

 Foto: Instagram/printscreen

Plava kosa

Sofija je otkrila da je na početku karijere imala mnogo svetliju, prirodnu boje kose. Međutim, počela je da farba kosu u tamnije nijanse u nadi da će biti uspešnija na audicijama u SAD.


“Kad sam počela da odlazim na audicije, nisu znali gde bi me svrstali. Plava latino devojka?

U Los Angeđesu su navikli da latino lepotice više izgledaju poput Meksikanki. Ali odete li u Urugvaj, Argentinu, Kolumbiju, svi su plavi…”, pričala je Vergara.

Nesuđeni stomatolog

Ova 45-godišnja zvezda serije “Moderna porodica” rođena je u Kolumbiji gde je upisala stomatologiju. I gotovo pred kraj studija, odnosno posle tri godine, odlučila je da se bavi modelingom pa se seli u Majami na Floridi.


Kao model je počela da radi već sa 17 godina kada je dobila prvu ulogu u reklami za “Pepsi”, snimljenoj za južnoameričko tržište. No, svetsku slavu donela joj je uloga u seriji “Moderna porodica”.

Mlada mama

Malo je poznato da je Sofija pre braka sa Džoom Manganijelom već bila udata i da ima odraslog sina Manola.


Starenje je ne brine

Prošle je godine pozirala gola za naslovnicu magazina i tad je otkrila da je starenje ne brine previše: Ovo je žena od 45 godina koja može da pokaže svoje telo. Pre su samo mlade devojke bile na naslovnicama.”


Pobedila je rak

Jedna od najplaćenijih TV glumica imala je i teških trenutaka.  Pre 18 godina otkriven joj je rak štitaste žlezde. Posle operacije brzo se oporavila, ali doživotno pije lekove za regulisanje rada štitaste žlezde.

“Ja imam 45 i čak i da želite, u ovim godinama ne možete da budete savršeni. Ne radi se o tome da ne volim svoje godine ili da me uzrujavaju, to je moja stvarnost. Menjam se. I želim da izgledam u skladu sa svojim godinama, ali želim da izgledam odlično.”


“Ako ste opsednuti time da želite da izgledate mlađe, poludećete. Ljudi kažu da izgledam kao da sam u dvadesetima, ali to nije istina. Koža mi je potpuno drugačija. Nikad nisam razmšljala o reči ‘pora’, a sad ih gledam i mislim se šta da radim s njima?!”, pita se divna Kolumbijka.

I mi mislimo da sjajno izgleda i da joj godine ne mogu ništa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments