in

Dinosaurusi nikada nisu postojali – Sve je smišljeno sa samo jednim ciljem – VIDEO

Brojni stručnjaci tvrde: dinosaurusi nikada nisu postojali – to je laž na kojoj se zarađuje novac. Klasu „Dinosauria“ prvobitno je definisao Ričard Oven iz Kraljevskog društva, rukovodilac Odeljenja za prirodnu istoriju Britanskog muzeja, 1842. godine.

Drugim rečima, o postojanju dinosaurusa prvi put se spekulisalo “slučajno” sredinom 19. veka, u doba evolucije, pre nego što je ikada pronađen ijedan fosil dinosaurusa.

Masonski mediji i mejnstrim štampa širom sveta morali su da rade na pričama o ovim navodno davno nestalim životinjama, a onda je, 12 godina kasnije, 1854. Ferdinand Vandivir Hajden tokom istraživanja gornjeg dela Misurija pronašao „dokaz“ Ovenove teorije!

Nekoliko neidentifikovanih zuba poslao je vodećem paleontologu Džozefu Leidiju, koji je nekoliko godina kasnije izjavio da pripadaju drevnom izumrlom dinosaurusu “Trachodon” (što ironično znači “grubi zub”).

Prvo, nepotrebno je reći da je nemoguće rekonstruisati čitavu hipotetičku drevnu životinju na osnovu nekoliko zuba!

Ali što je još važnije, sumnjivo je da bi pretpostavku o bezbroj prelaznih oblika drevnih gmizavaca, ptica i sisara, neophodnih za teoriju evolucije, izneo , a potom i „otkrio“ tim evolucionističkih arheologa koji namerno želi da pronađe takve fosile!

A još je sumnjivije da takvi fosili navodno postoje milionima godina, ali ih nijedna civilizacija u istoriji čovečanstva nikada nije pronašla, sve do masonske renesanse evolucionizma sredinom 19. veka!

© 2019. Webtribune.rs

UPOZORENJE: Zabranjeno nezakonito kopiranje i falsifikovanje ovog članka hrvatskom sajtu Dnevno.hr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0