in

OBRAČUN NAKON UBISTVA KIK-BOKSERA! Potraga za najboljim drugom ubijenog Radoša nakon pucnjave u Kragujevcu

Policija sumnja da je metak koji je ispaljen na Božidara pokušaj osvete za Joksimovićevo ubistvo.

Prema informacijama, pucnjava koja se dogodila u subotu u Kragujevcu, a u kojoj je meta bio Božidar B. (30) samo je deo nastavka obračuna zbog ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića (28).

Naime, prema informacijama, policija trenutno traga za jednim od najboljih drugova pokojnog Joksimovića zbog sumnje da je u subotu pucao na raskrsnici u Kragujevcu.

– Božidar B. (30), na koga je pucano u Kragujevcu tokom vikenda, vođa je kriminalne grupe Volpeovci, za koju se sumnja da stoji iza ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića koje se dogodilo sredinom septembra – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policija sumnja da je metak koji je ispaljen na Božidara pokušaj osvete za Joksimovićevo ubistvo. Pronađen je džip iz koga je pucano, a za osumnjičenim se intenzivno traga.

Za Božidara B. policija sumnja da je jedan od vođa kriminalnog klana u Kragujevcu. Prema prvim nezvaničnim informacijama on se nalazio u autu “smart” jagodinskih registarskih oznaka kada je na njega pucao napadač iz džipa.

Metak je prošao kroz prozor automobila, a na licu mesta je pronađena jedna čaura.

Inače, kik-boksera Joksimovića je septembra meseca prošle godine ubio Aleksa Miloradović (21) u poznatom kragujevačkom restoranu.

Miloradović je, sa kacigom na glavi, u bašti restorana ispalio metak u grudi Joksimoviću i skuterom pobegao sa mesta ubistva. Pred istražnim organima priznao je da je pucao i ubio Joksimovića.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments