in

Tumbaković: Nismo blistali, ali… – MaxBet Sport

Tri utakmica na kormilu Srbije – dve pobede za Ljubišu Tumbakovića. Golom Aleksandra Mitrovića “orlovi” su slavili u Kruševcu protiv Paragvaja u prijateljkoj utakmici.


Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.


– Ispunili smo cilj, a to je da pokušamo da napravimo kontinuitet selektiranja igrača, kao i da proverimo neke fudbalere koje do sada nismo videli. Mislim da je ova provera uspela. Uvek je dobro kada se pobedi, mada nismo blistali. Uvek može bolje, ali je dosta igrača iz prvog saziva bilo van ekipe. Ova utakmica je pokazala da na neke igrače možemo da računamo – rekao je Tumbaković i dodao da su misli okrenute ka susretu u Viljnusu u ponedeljak u nastavku kvalifikacija za EP 2020. godine.

Bilo kakva pobeda pravi prostor da se napravi dobra atmosfera. U Litvaniji će biti mnogo bolje, moramo tamo da napravimo dobar rezultat, da bismo ostali u takmičarskom tonusu – zaključio je iskusni stručnjak.

SKENER MAXBETSPORTA Ljajić najbolji, Mitrović uvek na pravom mestu, Rajković se nameće, Gaćinović slab

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments