in

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. DECEMBAR! VAGE profitiraju u novom poslu, LAVOVI da se potrude u ljubavi!

OVAN
LJUBAV: Upoznaćete nekoga ko je vrlo sličan vama i s kim ćete se odmah zbližiti. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da imate problema. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Očekujte uzbudljiv susret s osobom koju dugo niste videli. POSAO: Potrudite se da ne otaljavate posao, nagrada neće izostati. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete u društvu više zanimljivih osoba. Predstoji vam zanimljivo veče. POSAO: Moguć uspeh i povoljan ishod u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Imaćete dilemu u vezi sa ljubavnim životom. POSAO: Radićete više i napornije od bilo koga drugog, zbog čega ćete zaslužiti pohvale. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Dobićete priliku u svom ljubavnom životu, koja zaslužuje da se potrudite da je ostvarite. POSAO: Možda ćete okušati svoju sreću u svetu sporta ili zabave. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

DEVICA
LJUBAV: Izgladićete sve moguće probleme ili nesporazume koje ste imali sa partnerom. Ne brinite se. POSAO: Trenutno ste inspirisani da radite za sebe, u sopstvenoj režiji i da nikome ne polažete račune. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Sve dobro funkcioniše u vašem ljubavnom životu, jer ste raspoloženi i spremni da se dobro zabavite. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac i profitirati u novom poslu. ZDRAVLJE: Problemi s probavom.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Ovo je vaše vreme za svijanje ljubavnog gnezda, a ovo vreme vas dodatno inspiriše za život udvoje. POSAO: Prilika za bolju zaradu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Malo turbulentan dan na emotivnom polju. Budite strpljivi i tolerantniji. POSAO: Možete dobiti dobru ideju koja ima potencijal da bude uspešna. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC
LJUBAV: Pruža vam se odlična prilika da definišete konačno svoj odnos sa osobom s kojom ste duže vreme u kontaktu. Ne stidite se. POSAO: Napredovaćete u karijeri, a moguće je i da će vam se uslovi rada poboljšati. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Zbog trenutnih planetarnih uticaja imaćete više prilika za ljubav nego inače i zato ste srećni. POSAO: Nemojte praviti promene pod uticajem trenutnog raspoloženja. ZDRAVLJE: Umor.

RIBE
LJUBAV: Ne tražite previše u ljubavi i ne remetite trenutni odnos sa partnerom. POSAO: Nepovoljno. Ili ćete nevoljno preuzeti dodatne odgovornosti koje će vas pritiskati ili ćete biti degradirani na poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo i osetljivo.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments