in

ĐOKOVIĆ O PROBLEMU SA LAKTOM Ne sviđa mi se bol koju sam osetio…

Novak Đoković je preko Puja zakazao duel sa Medvedevim. Protiv Rusa će Nole u subotu u ponoć da se bori za novo finale nekog teniskog turnira. Ono što je obeležilo duel sa Francuzom je taj-brejk u prvom setu i lekarska pomoć zbog problema sa laktom u drugom.

Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,25 na igru manje od 21,5 gemova u meču Đoković – Medvedev.

– Definitivno, ima nešto u tome da, kada pobeđujete toliko taj-brejkova zaredom, za svaki naredni je nekako lakši mentalni pristup, manji je pritisak osećam. Radujem se da uđem u taj-brejk, što možda nije slučaj za druge igrače, kada igraju protiv mene. To je lutrija, sve zavisi protiv koga igrate – rekao je Novak Đoković za “Sportklub“.

Ono što sve najviše zanima je, kakva je situacija sa laktom, zbog koga je Novak tražio lekarsku pomoć posle petog gema u drugom setu?

Videću… Sada ću da odem kod fizioterapeuta. Nije mi se svideo taj osećaj u drugom setu. Idem da uradimo šta možemo, da obezbeolimo za naredni meč. Osećao sam bol u poslednjih nekoliko gemova, posebno kada sam servirao, ali šta je tu je. Završio sam meč, imam dovoljno vremena da se oporavim do subote uveče. Medvedev ne izgleda umorno, iako je igrao dosta mečeva, finala Vašingtona i Montreala, pa ovde četiri meča, fenomenalno igra i pun je samopuozdanja. Sa druge strane, ne igram ni ja loše, tako da će sigurno imati kvalitetan meč – zaključio je Đoković.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Rad ostao bez trenera uoči meča sa Partizanom

KRAJ SAGE Klubovi se dogovorili, još samo Nejmar da kaže DA