in

PROBLEMI Bogdanović progovorio o razlozima poraza od Argentine

Kao naš najbolji šuter Bogdan Bogdanović je preuzimao odgovornost, vukao nacionalni tim, ali često je bio usamljen. Nije imao dovoljnu podršku saigrača, bar u onim najtežim iskušenjima, protiv Španije i Argentine. Poraz od “gaučosa” je prekinuo san o borbi za medalju, ali i doveo u pitanje plasman na Olimpijske igre.


Kvota naše kladionice na pobedu Volfsburga u meču sa Fortunom, u Dizeldorfu, je 2.30.


Težak poraz. Svi sada mogu da kažu šta god hoće tražeći razloge zbog kojih smo izgubili. Šteta, imali smo dobru atmosferu. U protekla dva dana desile su se neke stvari koje su nas možda poremetile. Ipak, kao profesionalci morali smo mnogo bolje da odreagujemo i mnogo bolje da odigramo. Ne mogu sada da izdvojim jedan razlog, svi smo krivi podjednako.  Ovo je jedno veliko iskustvo, porazi su najbolje lekcije – rekao je Bogdanović.

Pred “orlovima” je borba za plasman od 5. do 8. mesta.

Kraj je borbe za medalju, zbog koje smo došli na Svetsko prvenstvo. Šta je tu je, dešava se i najboljima. Treba ponosno odigrati dve poslednje utakmice i ponosno se vratiti kući, da makar pobedom završimo prvenstvo. Olimpijske igre jesu motiv, ali sada su sve emocije usmerene ka ovom porazu – ističe Bogdan Bogdanović, a prenose “Novosti”.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

ŠTA SUTRA? Imamo igrače, samo Đorđević, ili neko drugi, treba da ih pozove!

Milovanović: Najodgovorniji sam za loš rezultat!