in

Poslednje vesti o povredi Milosavljevića

Problemi za evropske, svetske i olimpijske vicešampione. Posle Miloša Teodosića, koji najverovatnije neće igrati na Mundobaksetu od 31. avgusta do 15. septembra, na šampionat u Kini nećemo da gledamo ni Dragana Milosavljevića.


Kladionica MaxBet nudi kvotu 5,00 da će Srbija da osvoji Mundobasket.


Bek Unikahe se povrredio u 23. minutu meča sa Turskom na Akropolis kupu u Atini. Odmah se videlo da povreda nije bezazlena. Kako javlja “Blic“, nažalost, nije u pitanju lakša povreda. Očekuje se da medicinski deo stručnog štaba uskoro iznese zvanične nalaze, ali deluje da borbenog beka nećemo da gledamo na Svetskom prvenstvu u Kini.

On ima otok na kolenu, a očekuju se nova ispitivanja. Neki španski mediji javili su da se sumnja i na povredu ligamenata kolena koja zahteva višemesčnu pauzu.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević bio je vidno zabrinut posle utakmice sa Turskom zbog povrede Dragana Milosavljevića.

– Teško je govoriti o košarci posle ovakve utakmice. Sve misli su nam usperene ka Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška – rekao je Đorđević.

Povređen je i Vladimir Lučić. Krilo “orlova” nije otputovalo u Atini, ali srećom ne radi se o teškoj povredi i trebalo bi da bude spremno za Svetsko prvenstvo koji počinje za manje od dve nedelje.

MUNDOBASKET MOŽE DA POČNE Moćna Srbija pregazila Tursku u Atini

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

NA BANOVOM BRDU VERUJU Protiv Proletera povratak na pobednički kolosek

ATP SINSINATI Novak za sat i po do novog polufinala