in

ISPOVEST BOKSERA KOJI SE SUDARIO SA KUZMIĆEM “Uleteo je u suprotnu traku uz glasnu muziku, vatrogasci su ga izvlačili iz smrskanih kola!”

Foto: Sedat Suna / EPA;

U teškoj saobraćajnoj nesreći povređen je centar Zvezde Ognjen Kuzmić, a u drugom vozilu nalazio se još jedan sportista – Dražan Janjanin.

Foto: Blicsport.rs / Privatna arhiva

Poznati bokser iz Prijedora bio je suvozač u automobilu marke “BMW” koji je udaren od strane “poršea”.

Janjanin je za “Srpskainfo” prepričao kako se odvijao dramatičan incident na putu Banjaluka – Prijedor u Ramićima i kako je iz havarisanog automobila pokušao da izbavi sebe i prijatelja koji je vozio, dok su vatrogasci morali da intervenišu u slučaju Ognjena Kuzmića i njegovog prijatelja Bogdana Ilića:

– Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Kola su velikom brzinom išala iz suprotnog smera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila, izjavio je za “Srpskainfo” Dražen Janjanin.

Bokser je još dodao da je automobil u kom se vozio nakon udarca završio na krovu, dok je “porše” u kom je bio košarkaš Crvene zvezde izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje.

– Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta, dodao je bokser.

Srećom, povređeni iz ovog automobila prošli su bez težih povreda.

– Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, Ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju, zaključuje Janjanin.

(SrpskaInfo)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

KAKO JE KUZMIĆ OVO PREŽIVEO? Jezive scene na mestu saobraćajke, jedan automobil u njivi, drugi skoro UNIŠTEN! /FOTO/

Kako su Berbatov i Vida varali rivale Junajteda NA SRPSKOM /VIDEO/