KIJA SE OD SLOBE RAZVELA I U CRKVI! Pobednica “Zadruge” definitivno završila sa pevačem

Kija Kockar se na svoj 30. rođendan razvela od Slobe Radanovića i u crkvi! Pobednica “Zadruge” je u nedelju otišla u Zrenjanin kako bi kod sveštenika, koji ih je venčao 2017. godine, pokrenula postupak za okončanje braka pred Bogom.

Kija i Sloba su se sudski razveli pre 10 meseci. Ona je sve do nedelje čekala da Sloba pristane da u crkvi završe papirologiju u vezi sa razvodom. On je odugovlačio, jer očigledno nije emotivno raskrstio sa njom. Zbog toga je Kija uzela stvar u svoje ruke i pokrenula postupak za razvod. Potpisala je dokumenta, a sad je na redu Radanović – kaže izvor blizak bivšim supružnicima i otkriva šta se od Slobe očekuje.

Fanovi razočarani

Da bi bili i crkveno razvedeni, jedno od njih treba da preuzme krivicu za krah braka. Kija je svoj deo posla završila, a Sloba joj je obećao da će što pre otići u Zrenjanin i priznati popu da je kriv za razvod zbog preljube sa Lunom Đogani – prenosi naš izvor.

Rijaliti zvezde potvrđuju za Informer da su definitivno raskrstili i da od njihovog pomirenja, kom se pojedini fanovi i dalje nadaju, nema ništa!
- Proces za razvod crkvenog braka je pokrenut. Od sada više nemam nikakve veze sa Slobom! Spremna sam za novu ljubav. Želela sam da 30. rođendan dočekam bez prošlosti – kaže Kockareva.

Priznaje krivicu

Pevač priznaje da je kriv pred Bogom jer je prevario Kiju i poručuje da će joj dati razvod.

Spreman sam da priznam krivicu. Grešan sam! Počinio sam preljubu i treba da snosim posledice. Na kraju krajeva, i popovi imaju televizore kod kuće i mogli su da vide šta se dešavalo u “Zadruzi”. Znam da imam pravo na još tri crkvena braka, ali mi više ne pada na pamet da se ženim – rekao je Radanović.

SAD JE STVARNO KRAJ! KIJA OTKAZALA VENČANJE SA SLOBOM: Ne volim ga više!

Kija slavila sa Karićem: Venčanica je spremna!

Informer DN

 

Kija je proslavila rođendan na večeri sa prijateljima. Među njima je bio i Stefan Karić, za kog se spekulisalo da je prošlog leta imao romansu sa Kijom. “Sve što je ružno ostavila sam iza sebe kad je sat otkucao ponoć. I verovatno ću ostavljati ružne stvari iznova i iznova, ali to je život. Sastavljen je i od lepih stvari i to treba ceniti. Hvala svima koji su došli da sa mnom proslave moj 30. rođendan. Prijatelji, muzika, vino”, napisala je pevačica na Instagramu. Kija je objavila i fotografiju bele haljine koju je nosila na rođendanskom slavlju i poručila: “Venčanica je spremna”!

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments