Jeffree Star iskritikovao nove proizvode Kylie Jenner

Kylie Jenner nedavno je izbacila, a ubrzo potom i rasprodala, novu kozmetičku liniju koja je namenjena nezi kože. Međutim, sudeći po prvim utiscima, kupci nisu zadovoljni ovim proizvodima, dok eksperti upozoravaju na štetne sastojke koje se nalaze u njima. Ipak, novom trendu nije odoleo ni Jeffree Star, koji je nakon prvog korišćenja iskritikovao ove proizvode.

Naime, Jeffree, sa preko 15 miliona subskrajbera na svom YouTube kanalu, važi za jednog od najvećih beauty gurua na javnoj sceni. Poznato je da je veoma pažljiv kada je rutina i nega lica u pitanju, zbog čega je silno želeo da ispoba novu Kylie Skin kolekciju. A, za sada, preko 7 miliona ljudi koji su odgledali njegov klip na ovu temu, dobili su savet da ne kupuju Kyline proizvode, jer ne vrede 260 dolara, koliko ih je Shane platio.

Na samom početku videa, Shane se požalio jer nije dobio punu kolekciju, kako je naručio, već dobavljači njegovu narudžbinu podelili na dva dela, pa će jutrjuber drugi deo proizvoda dobiti tek nakon par dana.

Oba jutjubera su potom zaključili da su vlažne maramice za skidanje šminke iz njene kolekcije suve, zbog čega nisu efektivne, dok se Shane, koji ima osetljivu kožu, požalio da se nakon korišćenja ne oseća prijatno. Nakon što je iskoristio penu za čišćenje, toner i piling, Jeffree je zaključio da ma mu je koža lica suva, a nakon kreme je rekao:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments