in

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE Pljačkaši motorom presreli radnika firme za obezbeđenje i oteli mu 18 MILIONA, ali su ubrzo dolijali (FOTO)

Policija u Beogradu uhapsila je neposredno nakon izvršenog krivičnog dela razbojništvo M. Š. (19) i M. V. (33).

Kako se sumnja, oni su motociklom došli do trezora jedne banke u Novom Beogradu i uz pretnju pištoljem od radnika firme za obezbeđenje oduzeli torbu sa 18.150.000 dinara, nakon čega su pobegli.

Brzom akcijom policije oni su pronađeni u stanu M. Š. gde su zatečeni i N. M. (20), B. Ć. (32) i A. P. (19). Pretresom stana policija je pronašla novac i dva pištolja. Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Protiv M. Š. i M. V. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili razbojništvo, dok će protiv M. Š. biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Protiv N. M., B. Ć., i A. P. biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Osumnjičeni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

RIVALSTVO I LJUDSKOST RUKU POD RUKU Partizan pružio podršku Ognjenu Kuzmiću: IZDRŽI, KUZ!

JEZIVO: PATIKA, DEČJE SEDŠTE, MAJICA… Stvari Ognjena Kuzmića razbacane po livadi na mestu STRAŠNE NESREĆE /FOTO/