in

GROBOVE KORISTILI KAO ŠTEKOVE Na groblju u Kraljevu razotkriven jeziv plan KRIMI-GRUPE

Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

Zbog bizarnih slučajeva skrnavljeja gradskog groblja i obavljanja kriminalnih aktivnosti, zaposleni na Starom kraljevačkom groblju nedavno su bili primorani da uvedu video-nadzor. Naime, policija je u grobnim mestima nedavno pronašla narkotike, ali i oružje.

– Narko-dileri su grobnice koristili kao štekove, a policija je nedavno razotkrila jednu takvu krimi-grupu – kaže izvor Kurira.

Nikola Đurišić, rukovodilac radne jedinice Gradskog groblje, kaže da su poslednjih meseci imali velike probleme.

– Ovde se u popodnevnim i večernjim časovima obavlja primopredaja narkotika. Takođe, mnogi su se ovde okupljali i konzumirali narkotike. Policija je uspela da pronađa grupu kriminalaca, a u nekoliko grobnih mesta pronađena je izvesna količina droge, ali i oružje – hladno i vatreno – kaže Đurišić.

On dodaje da se neretko dešavalo i da nadgrobni spomenici budu oštećeni ili uništeni.

– Postavili smo četiri kamere na ulaz, a još 10 unutra. Time je pokriveno čitavo groblje – kaže Đurišić i nastavlja:

– Svaka radnja koja nije primerena ovom mestu sada se evidentira i u saradnji sa policijom procesuira. U planu je da do kraja ove i početkom iduće godine video-nadzor bude postavljen i na Novom kraljevačkom groblju, a razmišlja se i o uvođenju profesionalnog obezbeđenja.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Kako su Berbatov i Vida varali rivale Junajteda NA SRPSKOM /VIDEO/

“ZNAM KO JE STAVIO DROGU U MOJU TORBU” Srpkinja koja je dobila nagradno putovanje, pa završila u zatvoru u Peruu otkrila sve o 8 GODINA PAKLA