in

CRNOGORAC BRUTALNO PRETUČEN U ŠPANIJI Sumnja se da su mu glave došli pripadnici SUPARNIČKOG KLANA iz Crne Gore

Foto: RAS Srbija

Odbegli visokopozicionirani član jednog kotorskog klana nedavno je brutalno pretučen u jednom španskom gradu, saznaje Borba.

On je pripadao jedinstvenom klanu iz Kotora, ali je kasnije izabrao jednu od dve zaraćene strane i bio je visoko pozicioniran.

Njega su, kako je potvrđeno u policiji za crnogorsku “Borbu”, najverovatnije, prebili članovi suparničke grupacije. Te informacije su došle do crnogorske policije, ali se ta osoba zvanično ne potražuje u Crnoj Gori.

Kako saznajemo, prebijeni član kriminalnog miljea, napustio je Crnu Goru, pre par godina, u vreme izbijanja kokainske afere. Boravio je na nekoliko lokacija, a na kraju je završio u Španiji, gde je nastavio život pod drugim identitetom.

Međutim, nedavno su ga otkrili članovi zaraćenog klana i pretukli ga, ali je očigledno da nisu želeli i da ga ubiju. Verovatno su time hteli da pošalju poruku ostalim odbeglim članovima, jer se u podzemlju i policiji brzo prenela vest o napadu na pomenutog pripadnika klana.

Rat škaljarskog i kavačkog klana počeo je 2014. kada je u Valensiji nestalo preko 300 kilograma kokaina i do sada je odneo preko 40 života.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

JEZIVO: PATIKA, DEČJE SEDŠTE, MAJICA… Stvari Ognjena Kuzmića razbacane po livadi na mestu STRAŠNE NESREĆE /FOTO/

VUČIĆ POZVAO SINIŠU MIHAJLOVIĆA Ozdravljenje, pa sastanak u Beogradu