in

Ako ste zagriženi za horoskop, komad ovakvog nakita MORATE imati na sebi!

Pronaći duhovnu ravnotežu skoro da je jednako važno kao i pronaći srodnu dušu.

Ukoliko svake nedelje čitate predviđanja za vaš horoskopski znak i poistevećujete se sa karakteristikama istog, onda morate nabaviti privezak sa vašim znakom.

Ukoliko ste zagriženi za horoskop, onda sigurno znate i kako izgleda vaš znak, poput, recimo, Raka, čiji znak liči na dve devetke, od kojih je jedna okrenuta.

Položaj zvezda, odnosno horoskopski znak može u velikoj meri da utiče na našu ličnost: na ponašanje, karakterne osobine, temperament itd. Ko od nas nije nekada slušao otvorenih usta karakteristike horoskopskog znaka, prepoznajući se u potpunosti? Kompatibilnost između znakova može biti još jedan aspekt, koji stvara zavisnost. Međutim, kompatibilnost ne mora da se ograniči samo na ljubav. Iznenadno prijateljstvo može takođe biti objašnjeno podudaranjem znakova.

Narukvica nakit

Foto: Profimedia

Još jedna stvar koja nas fascinira kod horoskopa jeste njegova simbolika. Iz tog razloga, nošenje našeg znaka na vratu, ručnom zglobu ili čak na ključevima, predstavlja identitet, kojim mi želimo da predstavimo sebe. “Da, ja sam Lav i jasno mi je šta volim, a šta ne. Ja sam Riba, da li znate nekog velikodušnijeg od mene?”

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Foto: Shutterstock, ilustracija

Dakle, ukoliko ste ponosni na karakteristike svog znaka i želite svima da stavite to do znanja ili ako se potpuno identifikujete sa onim što tvrdi horoskop, obavezno nabavite nakit sa vašim znakom.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

OLIMPIJAKOS LUPIO BLOKADU! Milutinov ostaje u Grčkoj, odbijena i POJAČANA PONUDA prvaka Evrope!

Vaše dete nije upisalo školu koju želi? Saznajte zašto su to odlične vesti