in

Milovanović odlazi posle jedne akcije “orlića”?

Manje od dva meseca, ili samo jednu reprezentativnu akciju, odradio je Nenad Milovanović na mestu kormilara mlade reprezentacije Srbije. I, to bi moglo da bude – to. Kraj.

Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,85 na pobedu Javora protiv Rada.

Ne znamo da li bi to bio najkraći mandat nekog selektora u FSS, ali bi svakako bila najbrža reakcija na rezultat. Kako piše “Sportski žurnal”, pod znakom pitanja je sudbina dvojice selektora u Fudbalskom savezu Srbije – Nenada Milovanovića i Ivana Jevića. O sudbini bivšeg trenera Mladosti iz Lučana odlučivaće se u ponedeljak.

Naime, “orlići” nisu startovali prema očekivanjima. Samo bod iz duela sa Rusijom i Letonijom aktivirao je alarm u FSS. Naredne nedelje će se znati da li će Milovanović da dočeka kvalifikacioni duel sa Bugarskom na klupi “orlića” ili će da dobije naslednika. Uostalom, posle duela sa Rusima i Letoncima, Neško je preuzeo odgovornost, poručivši da je on najveći krivac za rezultat.

Kako piše “Sportski žurnal” mnogo izvesnije klupa izmiče Ivanu Jeviću. Uprkos prvom mestu na memorijalnom turniru “Stevan Vilotić Ćele” u FSS nisu zadovoljni igrom srpskih momaka. S obzirom na to da u oktobru počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, odgovorni ljudi ne žele ništa da prepuste slučaju. Kako trenutno stvari stoje, Jević je bliži odlasku, nego ostanku. Svakako i o njegovoj sudbini raspravljaće se sledeće nedelje.

URNEBESNI KOMENTARI NA RAČUN SELEKTORA Kada se Neško pojavi samo konobar ostaje!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Srbija od danas više nema selektora!

Zvezda dobila neočekivano pojačanje, iako je prelazni rok završen!